Ioana Mihai Nechifor este fondatoarea companiei City Flowers by Ioana. Talentul ei în arta florală a fost fundamentat și pe experiența pe care Ioana a avut-o în arta muzicii și a pedagogiei, fiind absolventă a Facultății de Muzică din Brașov și mai apoi profesor de pian.

Având peste 10 ani de experiență în domeniul floral, Ioana alege să surprindă atât prin atenta și subtila cunoaștere a florilor și a materialelor pe care le folosește, cât și prin maniera nonconformistă la crearea unui design armonios sau rafinat, simplu sau sofisticat, totul în spiritul bucuriei de a dărui.

Sunt puține lucruri care îmi mai dau *fluturi în stomac*:  zâmbetul fetiței mele, o îmbrățișare din partea soțului meu și bucuria unui buchet de flori deosebit. Cred cu convingere că „Happiness is to hold flowers in both hands”.

Ioana iubește provocările și competiția care naște calitate, de aceea acceptă cu bucurie fiecare experiență care să o îmbogățească cu noi cunoștințe: workshop-uri, cursuri, concursuri, expoziții de specialitate.