Garantie 5 zile

Care crezi că e cea mai mare „frică” a clienţilor când cumpără flori? Clienții se tem că acestea nu vor rezista și că ar putea să se ofilească înainte sau imediat după ce ajung la destinatar.
Noi ştim că florile şi materialele pe care le folosim sunt de cea mai bună calitate, iar tehnicile folosite la realizarea buchetelor şi aranjamentelor ajută florile să arate bine o perioadă mai lungă de timp. Îți oferim această siguranţă prin GARANŢIE a prospetimii de minim 5 ZILE.

Dacă buchetul sau aranjamentul cumpărat de la noi se ofileşte în mai puţin de 5 zile, vii cu el şi îl înlocuim sau îți oferim o creditare prin care poți cumpăra un alt produs de aceeaşi sumă, oricând ai nevoie.
Desigur, va trebui să îngrijești florile şi să le hidratezi conform intrucţiunilor de pe eticheta noastră ataşată oricărui buchet sau aranjament de la noi. În funcţie de tipul de flori folosite, temperatura/umiditatea încăperii şi calităţile apei primite, florile pot rezista şi 10-20 zile.

Intrucţiuni:
– Buchetul de flori se desface (deasupra chiuvetei) din ambalajul aqua pack şi se asează într-o vază curată cu apă şi pliculeţul de nutrienţi primit.
– Dacă apa din vază rămâne limpede, aceasta se completează periodic, iar dacă devine tulbure, se spală vaza, se umple cu apă proaspătă şi se taie 2 cm din codiţele florilor.
– Aranjamentul floral se udă o dată la 2-3 zile la bază.
– Plantele se îngrijesc conform instrucțiunilor de pe eticheta producătorului.
– Temperatura optimă de păstrare a florilor este de 15-21° C. A se feri de razele directe ale soarelui.
Garanția nu se referă la buchetele, aranjamentele și decorurile pentru evenimente.
Pentru orice întrebare privitoare la îngrijirea și păstrarea prospețimii florilor îți stăm la dispoziție cu plăcere la telefon +04 0749.089.656 sau pe email: office@backup.innercommunication.ro.