Serviciile Noastre

 • DESIGN FLORAL PROFESIONIST

  Stilul și calitatea definesc creațiile City Flowers by Ioana. Combinăm cu migală florile și accesoriile, fie că realizăm un aranjament floral cu un design deosebit sau un buchet simplu. Compozițiile florare create de noi sunt în armonie cu tema și stilul dorit sau în ton cu sezonul, astfel încât să se potrivească perfect în cadrul ales de tine. Garanția satisfacției clienților reprezintă angajamentul nostru. Toate creațiile florale conțin elementele de design floral consacrate: culoare și textură, linie, spațiu și formă. Vezi mai multe în galeria foto!

 • PRODUSE SI SERVICII PERSONALIZATE

  Ne dedicăm talentul, creativitatea și resursele pentru a vă oferi o experiență plăcută și convenabilă, care să vă convingă să alegeți de fiecare dată produsele și serviciile personalizate City Flowers by Ioana. De la creații cochete și până la compoziții fastuoase, menite să impresioneze prin eleganța, abundența și diversitatea florilor, vă oferim creația florală care se potrivește perfect cu fiecare ocazie. Pregătirea profesională continuă și experiența în domeniul designului floral, relațiile excelente cu furnizorii și colaboratorii noștri, toate acestea reprezintă garanții pentru calitatea produselor și serviciilor noastre. Vezi produsele din magazinul nostru!

 • CONSILIERE DE SPECIALITATE

  Suntem încântați să vă fim alături la planificarea evenimentelor fericite din viața voastră! De fiecare dată realizăm compoziții florale în perfectă armonie cu tema și stilul ales, care să adauge mai mult farmec și frumusețe la magia acestor momente unice și memorabile. Fie că este vorba de nuntă, botez, majorat sau pur și simplu o aniversare, vom face ca atmosfera să fie de poveste. Atunci când îți dorești ca evenimentele importante să poarte amprenta ta, soluția o reprezintă City Flowers by Ioana. Vezi mai multe în galeria foto sau scrie-ne la office@backup.innercommunication.ro!

 • ARANJAMENTE BUSINESS

  Realizăm decorațiuni florale concepute să surprindă nota distinctivă caracteristică pentru brandul dumneavoastră. Propunerile noastre vor îmbina întotdeauna cerințele cu regulile designului floral. Ne ocupăm de aranjamente florale pentru recepție, birouri sau alte spații în care se desfășoară activitatea firmei sau decorăm cu flori evenimentele organizate de dumneavoastră. Află mai multe despre produsele și serviciile dedicate clienților business!