Sistem Aqua Pack

Sistemul Aqua Pack este o tehnică de ambalare preluată de la floriştii din UK, prin care florile sunt livrate în apă. Pentru că cea mai bună modalitate de a prelungi viaţa florilor este să le privăm de apă cât mai puțin timp posibil, City Flowers by Ioana a dezvoltat în Sibiu această tehnică ce a dat rezultate excelente, iar feedback-ul clienţilor ne confirmă ca sunt multe motive pentru care el funcționează:

1. Hidratare continuă. Prelungim viaţa florilor dacă acestea sunt hidratete în permanență. S-a dovedit că fiecare oră fără apă scurtează viaţa unei flori cu câte o zi! În plus, buchetele noastre în Aqua Pack primesc un pliculeț de nutrienți pentru a hrăni florile atunci când le mutăm în vază.

2. Ușor de transportat. Fiind aşezat în plăsuţa de carton, buchetul este foarte stabil, uşor de transportat în maşină în poziție verticală, nu se sprijină pe flori ca un buchet clasic.

3. Îngrijire fără griji. Fiind stabil şi hidratat, putem să achiziţionăm buchetul cu câteva ore sau chiar o zi înainte de a-l dărui, apa din „rezervor” fiind suficientă pentru cel puţin 24 h. De asemenea oferim un comfort destinatarului, care nu e nevoit să îl pună în vază imediat de la primire. Să nu uităm momentul stânjenitor în care ajungem în vizită, felicităm gazda, iar aceasta dispare imediat preocupată să caute o vază și să pună florile în apă sau alege să le pună „deoparte”, fără apă, riscând ca în scurt timp să se ofilească.

4. Aspect deosebit. Un buchet City Flowers by Ioana, ambalat în plăsuţa de carton sigur se va face remarcat, atât prin design, cât şi prin apariţie, având un aspect total diferit față de buchetele „clasice”.